SENIOR MASCULINO 3ª DIVISIÓN: Derrota ante o líder por 66 a 80

SENIOR 3ª DIVISIÓN MASCULINA

DIMOLK XIRIA ARTAI,66-MONEYBALL, 80

Parciais:9-22; 26-49; 50-65; 66-80

DIMOLK XIRIA ARTAI (9+17+24+16):Luciano (-), Xabi (11), Tato (0), Jota (8), Eduardo (2), Luís (16), Damián (-), Fran (6 -1 tripla), Cancela (11 – 1 tripla), Otero (0), Javi (-), Mario (0), Samuel (10), Souto (-) e Adrián Pereira (2).

INCIDENCIAS: Encontro correspondente a décimo quinta xornada .
Primeira parte que dominaría Moneyball de principio a fin , atacando sempre como quería e sempre encontrando a mellor opción sen encontrar oposición de ningún tipo polos locais , onde a defensa era totalmente inexistente e solo un Luís moi inspirado (16 puntos) mantiña a esperanza de reacción para o Dimolk Xiria que chegaba o descanso perdendo por 26-49.

Tras o descanso os locais impoñerían unha defensa zoal para frear o vendaval ofensivo dos visitantes conseguindo o obxectivo , e con un Luís que seguía sendo a referencia en ataque esta vez axudado por o Júnior Samuel , Iván Cancela e Xabi ,facía que a diferencia se reducira hasta os 8 puntos . A alegría duraría pouco xa que unha tripla de Iago e outra de Dresma volvían a dar unha diferencia cómoda para Moneyball co que conseguiría cerrar o encontro levándose a vitoria por 66-80.