SENIOR 3ª DIVISIÓN: Victoria na pista do CB Arteixo

CB ARTEIXO DUACODE, 51-DIMOLK XIRIA ARTAI, 66

Parciais: 9-18; 29-38; 41-53; 51-66

DIMOLK XIRIA ARTAI (18+20+15+13) :Luciano (12), Xabi (6), Tato (10), Jota (4 ), Eduardo (2), Luís (11), Damián (-), Fran (6), Cancela (5), Otero (2), Javi (0), Mario (2), Samuel (0), Souto (5)  e Adrián Pereira ().

INCIDENCIAS: Encontro correspondente a décimocuarta xornada .

Partido que comezaban dominando os carballeses con moi bo xogo e encontrando boas situacións de canastra (18-9).

O segundo cuarto comezaría co mesmo nivel en ataque co primeiro período , pero o nivel defensivo baixaría considerablemente con respecto o primeiro cuarto e chegaríase o descanso con vitoria para o Dimolk por 29 -38.

Tras o descanso os locais sairían máis enchufados o partido , xuntándose ca relaxación dos nosos , o Arteixo axustaría o marcador a menos de cinco puntos , pero o equipo daría un paso adiante en defensa e tan so en dous minutos volvería a coller unha cómoda vantaxe o finalizar o terceiro cuarto 41-53.

O último cuarto os carballeses aumentarían a diferenza para así conseguir a vitoria no que os doce xogadores contarían con minutos para xogar .