JUNIOR FEMENINO: Derrota na visita a Ribadeo: 51 a 38

JUNIOR FEMENINO-FASE ASCENSO-XORNADA 4

CB RÍA DE RIBADEO, 51-SEGUROS SUEIRO, 38

Parciais: 14-11; 32-15; 37-24; 51-38

SEGUROS SUEIRO (11+4+9+14): CLARA (3); CARLA (0), ELENA ( 10 ), LARA (2), EMMA (7), UXIA (8), ALBA(0), OLIVIA (6), ANDREA (0), SARA (2), IRIA(-),

INCIDENCIAS: Partido correspondente a cuarta xornada da segunda fase onde se sumou unha nova derrota.Primeira metade desastrosa onde o equipo saíu sen intensidade defensiva , concedendo infinidade de canastras sinxelas , e en ataque contra un equipo que presentaba unha defensa zoal os 40 minutos de encontro , con 3 xogadoras de cerca de 1’80 que facían imposible as canastras na pintura , e que permitían as contras ou os tiros de media e larga distancia , pero o Seguros Sueiro non estaban acertadas no tiro e facía así que o descanso as locais se impuxeran no marcador claramente por un 32-15.Tras o descanso a cousa cambiaría no aspecto defensivo conseguindo así moitos roubos de balón que nos daban canastras sinxelas e conseguiamos acercarnos no marcador hasta 7 puntos de diferencia . Pero cando a remontada se podía conseguir chegaron dúas triplas consecutivas do Ribadeo que sentenciaban o encontro 51-38