CADETE FEMENINO: Derrota do Xestoría Queijo frente a Culleredo: 45 a 50

CADETE FEMNINO-LIGA PROVINCIAL

XESTORÍA QUEIJO, 45-KFC CULLE, 50

Parciais: 8-13; 19-26; 33-37; 45,50

XESTORÍA QUEIJO( 8+11+14+12): IRIA (4) , NOELIA (10) ,LILI (6) , NEREA () , NOEMÍ (2) ,MARÍA (8) , ALBA (6) , ´INÉS (0) , IRIA DIOS (-) , CLAUDIA (4) , AMELIA (4)

INCIDENCIAS: Partido correspondente a undécima xornada . Partido contra un rival directo , no que se volvía a sumar unha nova derrota.O encontro comezaba co equipo local como fai unha semana , con dubidas e sen intensidade , o que facía que o Culleredo tomase o mando no encontro e se impóñese no primeiro cuarto por un 8-13.No segundo cuarto o equipo melloraba considerablemente en ataque , pero o problema seguía sendo o mesmo que o primeiro cuarto , a defensa e o rebote o que facía que as visitantes mandaran o descanso por 19-26.Tras o paso polos vestiarios as locais seguirían traballando e xa ca mellora defensiva as locais conseguían apertar o marcador para afrontar o último cuarto 33-37.Os primeiros minutos do cuarto final serían os mellores minutos de xogo de todo o partido do Seguros Sueiro e facía que a falta de 5 minutos po final do encontro as locais mandaran no encontro por 5 puntos , circunstancia que non ocorría en ningún momento do encontro , pero tras un tempo morto visitante , chegaría a resposta das visitantes e en menos de 2 minutos darían a volta o marcador volvendo a coller unha renda de 5 puntos , imposible de recortar para as nosas , dando así unha Vitoria merecida o Culleredo por 45-50.