11
50

·       ADESTRADOR:  HECTOR AÑON
·
Luciano (6); Xabi (14 1 TRIPLA), Tato (), Jota (9), Eduardo (5), Luís(13),Damián ( 7- 1 TRIPLA), Fran (  7-1 triplaS), Cancela(4), Otero(7 – 1TRIPLA), Javi(), Mario (8) Samuel(), Souto(8 –).
INCIDENCIAS: Partido correspondente a quinta xornada .Encontro o que costou entrar con pouco ritmo en ataque e en defensa , pero co paso dos minutos o nivel subiría e pronto se conseguía abrir unha boa renta no marcador o descanso 42-30.
Tras o descanso o nivel seguiría igual e con enchufado Xabi que conseguía 7 puntos en apenas tres minutos , o encontro case estaría sentenciado o remate do terceiro cuarto 66-39.
Un último cuarto que serviría para sentenciar definitivamente o encontro , no que todos os xogadores dispoñibles conseguían anotar , especialmente o junior Damián que conseguía os seus primeiros puntos na categoría Senior.