SENIOR MASCULINO: Sufrida victoria en Oleiros por 51 a 59

3ª DIVISIÓN SENIOR MASCULINO-XORNADA 7

OLEIROS, 51-DIMOLK XIRIA ARTAI, 59

Parciais:16-17;29-32; 43-46; 51-59

DIMOLK XIRIA ARTAI (17+15+14+13): Luciano (); Xabi (15), Tato (6), Jota (2), Eduardo (), Luís(3),Damián (), Fran ( 16-1 triple), Cancela(7-1 triple), Otero(), Javi(), Mario (3), Souto(7)

INCIDENCIAS: Partido correspondente a septima xornada. .Encontro no que o Dimolk acusaba as baixas e solo presentaba 8 xogadores.
Partido moi trabado desde o principio con marcadores moi axustados e que o descanso o Dimolk chegaba con unha vantaxe mínima de 3 puntos (32-29).
As cousas non cambiaban despois do descanso e o marcador o finalizar o terceiro cuarto seguía ca mínima vantaxe para os nosos (46-43).
Pero no último cuarto chegaría a mellor versión dos nosos , no que os axustes defensivos bloqueaban en ataque os locais , e o acerto desde a linea de tiro libre , daba a vitoria o Dimolk que fai que siga no alto da clasificación , unha semana máis.