SENIOR MASCULINO: Derrota na casa do líder por 79 a 50

3ª DIVISIÓN SENIOR MASCULINO-XORNADA 6

CB MONEYBALL, 79-DIMOLK XIRIA ARTAI, 50

Parciais: 17-13; 36-19; 58-35; 79-50

DIMOLK XIRIA ARTAI (13+6+16+15): (Luciano (3 1 TRIPLA); Xabi (20), Tato (9 1 TRIPLA), Jota (2), Eduardo (), Luís(3),Damián (), Fran ( 7), Cancela(4), Otero, Mario e  Samuel.

ÁRBITROS: Hurtado e Longueira, ambos de A Coruña.Sancionaron con 18 faltas ós locais e con 25 ós carballeses. Eliminado Dresma por parte local.

INCIDENCIAS:Partido correspondente a sexta xornada , contra o ,único equipo invicto da categoría.
Primeira parte que conseguiamos aguantar o seu ritmo no primeiro cuarto 17-13.
Pero que na metade do segundo periodo o Moneyball conseguía impartir o seu xogo sen conseguir unha reacción por parte dos nosos , e conseguían asi unha brecha no marcador o descanso 36-19.
A segunda parte sería máis do mesmo e solo farían aumentar a sua diferencia no marcador conseguindo así unha vitoria comoda por 79-50.