·       ADESTRADOR:  HECTOR AÑON

·       ANOTADORES:
IRIA (15 1 TRIPLA) , NOELIA () ,L ILI (4) , NEREA () , NOEMÍ ,MARÍA (4) , ALBA (11) , LAURA() ´INÉS (5) , IRIA DIOS , CLAUDIA (8)

·       ANÁLISE DO PARTIDO:
Partido correspondente a terceira xornada , onde o rival era dos máis complicados do grupo., onde se viu un gran xogo durante todo o encontro.Unha primeira parte moi apretada con grandes accións por parte dos dous equipos , e así se reflexaba no marcador o final da primeira parte con un axustado 19-24.
Tras o descanso viría un gran terceiro cuarto onde as locais conseguían empatar o encontro nun 30-30.
Chegando así o último cuarto onde  Maristas conseguía ter máis acerto de cara o aro , e conseguía así levarse a vitoria nos últimos minutos do encontro. 47-51