20
18
67

·       ANOTADORES:
Luciano (4); Xabi (10), Tato 10- 1 tripla), Jota), Eduardo ( 2), Luís),Damián (), Fran (  18-4 triplaS), Cancela, Otero, Javi(), Mario () Samuel(8), Souto(10 –2  triplas).
·       ANÁLISE DO PARTIDO:
Partido correspondente a cuarta xornada , onde chegou a primeira derrota da tempada .

Partido que comezaba sen opcións pos locais con un Dimolk Xiria Artai  que comezaba arrollando  o Laracha con un Fran dominador que conseguía anotar 3 triplas e facía que o descanso  marcador fora de 29-48.
Pero co partido de cara chegou a desconexión total do equipo no que se viu arrollado por un Laracha moi superior en todas as lineas , e onde o Dimolk viuse superado especialmente no último cuarto onde os locais conseguían un parcial de 18-4. Que deixaría a vitoria en casa por un 67-64.