lunes, 21 de octubre de 2019

SENIOR MASCULINO: Victoria Dimolk Xiria Artai na pista de Básquet Coruña: 42 a 73

3ª DIVISIÓN SENIOR MASCULINO--JORNADA 2

BÁSQUET CORUÑA, 42-DIMOLK XIRIA ARTAI, 73

Parciales: 16-23; 26-39; 32-58; 42-73

DIMOLK XIRIA ARTAI (23+16+19+15): Luciano (10, 1 TRIPLA); Xavi (5), Tato (17 , 1 TRIPLA), Jota (7), Eduardo (2), Luís (19),Damián (), Fran (9-1 tripla), Cancela, Otero, Javi(2) e  Mario ( 2) .

INCIDENCIAS:Partido correspondente a segunda xornada , na que se consolidou a segunda vitoria consecutiva .Unha vitoria moi traballada ,con un comezo moi difícil , no que os dous equipos conseguían anotar con facilidade (16-23).

No segundo periodo e gracias a unha gran defensa o noso equipo conseguía abrir brecha no marcador chegando a conseguir unha vantaxe o descanso de 13 puntos (26-39) .

Un terceiro cuarto dominado de principio a fin , con unha defensa que so deixaba os locais anotar 6 puntos , e un ataque liderado por Tato , que conseguía anotar neste cuarto 10 puntos. Deixaba o encontro case sentenciado con un marcador o final do terceiro cuarto de (32- 58).

O último cuarto serviría pa administrar o marcador e sentenciar o encontro dando así a segunda vitoria en dous partidos o Dimolk Xiria Artai.

Destacada a actuación de o Junior Damián , que debutou na categoría Senior sendo así o segundo en facelo despois de que a semana pasada o fixera Samuel.