martes, 8 de enero de 2019

Fin do Campeonato de España

SELECCIÓN GALEGA INFANTIL MASCULINA-CAMPEONATO ESPAÑA HUELVA 2019

As seis da mañan chegou a expedidicción galega despois da súa participación no Campeonato de España celebrado en Huelva. Toda unha “paliza” para os componentes do equipo que partiron para o campeonato o día 1 de xaneiro.
Obxectivo cumplido para os infantiles nos que milita o carballés Mario Penedo Varela pois acadaron a permanencia no grupo especial cun balande de dúas victorias e tres derrotas.
Adxuntamos a crónica dos último dos partidos (sacada da web da FEGABA) e os resultados e estatísticas de todo o Campeonato.
INFANTIL MASCULINO - 4ºA vs 5º B
(17.30 h) Galicia – Cantabria (72 - 53) (estatística)

Galicia arrincou a súa defensa da praza en Especial completamente metida no partido. Afortunados en defensa a toda pista, os xogadores de Javier Peinó bloqueaban o xogo do rival, que a base de perdas vía como Galicia tomaba a dianteira. (1Q. 22 – 11).
Cantabria tentouno no segundo e terciro cuarto do partido elevando o ritmo defensivo e buscando aumentar o seu acerto, pero a tónica sobre a pista continuaba a favor galego.
E así chegouse ao broche do partido. Un parcial definitivo de 21- 9 a favor galego, convertía os últimos dez minutos no selo perfecto a un trunfo que vale a permanencia no grupo Especial.