24
73

·

·       ANOTADORES:
Luciano (12-1 TRIPLA); Xabi (3), Tato (2), Jota (1), Eduardo (), Luís(8),Damián (), Fran ( 18- 6 TRIPLAS), Cancela(), Otero(), Javi(), Mario (7) Samuel(), Souto(6)

·    ANALISIS DO PARTIDO:
Partido correspondente a undécima xornada de liga.

Segunda derrota consecutiva do equipo contra un Basquet Coruña con moito acerto exterior.

Un primeiro cuarto moi bo por parte do Dimolk que saíu con moito acerto e centrados en labores defensivas e que conseguía unha vantaxe de 6 puntos (18-12).

Pero no segundo cuarto chegaría a desconexión típica deste equipo e o conxunto visitante remontaría o encontro e iría por diante o descanso (29-31).

Tras o descanso seguiría o baixón do equipo que esta vez non sería capaz de reaccionar e o Basquet Coruña con un gran acerto exterior collía unha moi boa renta no marcador para afrontar o último período (41-49).

O Dimolk conseguía arrancar ben o ultimo cuarto e conseguía acercarse o marcador , pero os visitantes seguían moi acertados desde a linea de tres puntos e facían imposible a remontada dos locais , chegando asi a segunda derrota consecutiva.