SENIOR MASCULINO 3ª DIVISIÓN: Victoria ante ACB Costa da Morte

SENIOR MASCULINO-LIGA PROVINCIAL-XORNADA 18

DIMOLK XIRIA ARTAI, 61-ACB COSTA DA MORTE, 32

DIMOLK XIRIA ARTAI: Luciano (6), Xabi (13), Tato (8), Jota (4), Eduardo (2), Luís (14), Damián (-), Fran (-), Cancela (-), Otero (0), Javi (1), Mario (4), Samuel (5), Souto (4) , Adrián Pereira (-).

INCIDENCIAS: Último encontro da liga regular , e vitoria que da automaticamente o pase a fase de ascenso a Segunda Autonómica , que comezara o próximo Domingo día 15 de Marzo en Carballo , partido que será a ida e volta contra Grupo Pelé Terra Chá-Cidade de Lugo .

Vitoria que se traballou cuarto a cuarto , con un inicio con pouca anotación , causa dos nervios do que significaba o partido para o Dimolk e que a pesar das imprecisións conseguiamos ir por diante nos primeiros 10 minutos de encontro por 13-9.

No segundo cuarto desaparecerían eses nervios e xa o equipo empezaría a mostrar un bo baloncesto en ataque e moita concentración en defensa o que facía que os locais mandasen comodamente o descanso por 32-17.

Tras o descanso o equipo non baixaría o nivel e iso faría que os visitantes non encontraran a maneira de anotar con facilidade nin de parar o ataque dos nosos , chegando así os últimos 10 minutos co partido practicamente cerrado 47-26.

Un último cuarto no que co partido xa cerrado nos anteriores 30 minutos , serviu para dar minutos os xogadores que disputaron menos tempo de xogo durante a tempada , e responderían a bo nivel aumentando aínda máis o marcador e cerrando o encontro por un contundente 61-32.