Victoria dos alevíns na Copa Galicia ante o Liceo por48 a 65

Parciais:  12-7, 6-11, 17-2, 9-14, 2-18, 2-13

Jesuitinas (12-6-17-9-2-2):Garcia 3 Pimentel 12 Suarez, Lendoiro 16, Iglesias  --cinco inicial—Casimiro 10 Álvarez 3, Jimenez, Brea, Bosh 4 y  Duran

CB ARTAI B (7-11-2-14-18-13 ): Anton 7 ,Jano ,Abelenda 11,Pablo 8 ,Jose 4 ,Lucas 2,Miranda 10 , Manu Areosa 2,Javi 8 y  Marco 12

ARBITROS: Larrañaga e  López. Pitaron 36 faltas ó Liceo e 15 ós carballeses;foron expulsados por cinco faltas Pimentel,Lendoiro ,Bosh y Brea.

INCIDENCIAS:Partido que enfrontaba ó terceiro e cuarto clasificados do grupo resultando gañador Artai, que coa súa victoria da tempada colócase no terceiro posto.O partido empezaba coas baixas de Jaime e Dani que caía lesionado a dez minutos do comenzo do partido e non puido xogar  No primeiro cuarto do partido foi moi axitado, no cal os rebotes do Liceo aproveitáronos mellor. No segundo cuarto a entrada de Marco a cancha axudou o equipo co rebote e a gañalo cuarto. No terceiro cuarto foi o peor tempo do equipo, a falta de fortuna, os nervios e as numerosas faltas cometidas polo visitantes fixeron mella no Artai cun resultado de 17-2 a favor de Liceo, chegando o descanso 35-22. Logo de virse abaixo os xogadores, nos últimos tres cuartos o equipo dou a cara e pasou a dominar cunha gran defensa en toda a cancha e aproveitando os rebotes e a salida de contrataque que levou o Artai a gañalo partido.