CB Artai,91-Maristas Coruña,37
Parciais: 22-7; 50-19;72-31; 91-37

CB ARTAI (22+28+22+19): Pablo (10), Dani (7), Xabier (16), Carlos (16), Manu (19)-cinco inicial-Jorge Vecino, César (2), Alex (2) e Jorge Guillamet (19)

Maristas Coruña (7+12+12+6): Abelleira (6), Ces, Sánchez (1), Gómez (4), Sandez (2)-cinco inicial-Barboza (1),Suárez (5), Prado, Vales (8) e Lago (3)

Árbitro: Fernando Fidalgo, sancionou con doce faltas ós locais e con once ós coruñeses. Boa labor.

Incidencias:Siguen co seu ritmo e co seu alto nivel de xogo os cadetes.Xa pode ser liga que fase de ascenso que os colexiais non se cansan de gañar.Neste caso visitaba Carballo o segundo clasificado na liga e como si nada. Sen facer un partido fóra do normal, os carballeses meteron u nritmo de partido que se lles fixo imposible de seguir ós xogadores de Prado

INFANTIL MASCULINO-FASE ASCENSO LIGA GALEGA-XORNADA 2

CB Artai-,55Peleteiro de Santiago,47

Parciais: 10-10;28-17;39-33;55-47

C.B. Artai  (10+18­+11+16): Alex (17), Aítor (2), Alberto (3), Diego (18), Sergio (8)-cinco inicial-Andrés (7), Igor, Dou, Antonio

Peleteiro (10+9+14+13):García, Sastre (8), Nogueira (5), Ansedes (4), Fagín (21), Fontán-cinco inicial-Valladares, Pacheco, De la Torre,Larramendi,Quiroga, Carneiro (9) e Fontán.

Árbitro: Fernando Fidalgo.Ben a súa labor

Incidencias: Boa entrada de aficionados, con moitos chegados dende a capital de Galicia. Visitaba Carballo un dos históricos do baloncesto galego, dirixido por toda unha institución no baloncesto compostelano, Carlos Trías. Con eses mimbres, estaba claro que o partido sería entretido e de certo que o foi. Os dous equipos chegaban a segunda xornada cunha victoria no peto e ambos demostraron que todos os partidos do grupo van a ser competidos. Despois dun primeiro cuarto de tanteo, os carballeses apretaron en defensa e unido a un acerto exterior casi que perfecto (seis triples na primeira parte) colleron distancia no marcador. Pero os de Trías con dous roubos de balón no último minuto do segundo cuarto, permitían que as diferenzas se ampliasen (28-17).

Asegunda parte foi de infarto, cos visitantes apretando o marcador e os locais aguantando  como podían. Cos dous equipos volcados, a victoria quedou en Carballo.