Primeira derrota da temporada para os infantiles

CB ARTAI, 50- CARBALLO BÁSQUET, 61

C.B. Artai: Aítor (10), Andrés (6), Diego (14), Sergio (7), Alex (7)-cinco inicial-Fidi (4), Santi, Antonio, Pablo (2), Igor e Dou

Basket Xiria: Guiance (4), Pablo (22), Cristian (9), Pablo (6), Edu (9)-cinco inicial-Lagoa (7), Melini, Souto (4) e Rodríguez

Árbitro: Miguel Blanco. Ben, boa labor

Incidencias: Partido disputado na mañan do día das Letras Galegas no pavillón Bergantiños, cun gran ambiente nas gradas. O partido comezou cunha hora de retraso por un erro nas designacións arbitrais.
Victoria dos xogadores de Arturo Ferraces na cuarta ocasión na que os dous equipos se vían as caras esta temporada, nun partido moi serio, moi ordenador e de moito control pola súa parte. Primeira derrota dos xogadores de Cotelo esta temporada, que siguen mantendo a primeira praza na clasificación, pero que deste modo afrontan o partido do sábado ante Peleteiro (Montouto ás 20:00 horas) sen marxen de erro por culpa da victoria dos de Trías onte na pista de Mercedarias.
Gañaron os de Arturo un partido no que foron por diante en todo momento, tanto no luminoso como polas sensacións de xogo. Non foi capaz Cotelo de revertir a situación pese a que intentouno de tódolos modos posibles. Saíron os azuis moi precipitados, como agarrotados, sen demostrar o nivel de xogo dos partidos anteriores ,Iso foi aproveitados polo seu rival que dende o primeiro cuarto foi collendo diferenzas no marcador para pouco a pouco poñer terra de por medio. Na segunda parte os de Arturo chegaron a ir gañando por 25 puntos e nese instante os de Cotelo amagaron coa remontada, poñendose a nove puntos con tres minutos por xogar. Pero non se inmutaron os de Xiria, liderados por un soberbio Moreira para sumar a primeira victoria do seu equipo nesta fase.