domingo, 29 de enero de 2012

Resultados da xornada

Xornada atípica e algo rara a vivida este fin de semana polos equipos do CB Artai. Boa no sentido que os juniors certificaron o seu pase a liguilla de ascenso a 1ª división tras gañar no derbi comarcal o CB Laracha. E xornada un pouco rara pola suspensión de dous partidos, a das cadetes no seu partido ante o Cee, no pavillón da Zona Escolar de Carballo, por culpa do estado da pista e a dos benxamíns, que se quedaron sen xogar por non presentarse nin os arbitros nin os oficiais de mesan o encontro que tiñan que xogar ante o Liceo La Paz

LIGA JUNIOR MASCULINO-XORNADA 16CB Laracha,19-CB Artai,107

Parciais: 3-21; 6-47; 6,78, 19-107

CB ARTAI( 21+26+31+29): Fer Mariño (9), Villarín, Sergio (8), Javi (24), Dani (11)-cinco inicial-Alesandro (14), Fidi (8), Oscar (9), Carlos (6), Manu (5) e Jonatan (13).

Arbitros: Senra e Rodríguez. Ben ,un partido moi deportivo, sinalando 15 faltas ós locais e 8 ós carballeses. Sen eliminados

Incidencias: Normal entrada de aficionados nas gradas do pavillón municipal larachés nunha tarde extremadamente fría. Os carballeses certificaron de forma matemática o seu pase para xogar a fase de ascenso a 1ª división (Liga Galega) tras vencer no derbi do sábado. Pouca historia nun partido que se decantou xa no primeiro cuarto do lado carballés.

O cuadro de Moreira, a falta de dúas xornada para rematar a liga regular, xogará a liguilla de ascenso. Queda por saber quenes serán os seus rivais; será no sorteo que terá lugar na sede da FEGABA o vindeiro catorce de febreiro ás 18:30 horas

LIGA CADETE MASCULINO-XORNADA 10
CB Artai, 71-
BCA Estación,57

Parciais: 27-4;49-13;62-33;71-57

CB Artai (27+22+13+19):Cesar, Carlos (4), Alex, Marcos (15), Pablo, Dani (5), David, Jaime (12), Manuel Brandón, Jorge Guillamet (17), Xabi (18) e Jorge Vecino

Incidencias:  Décima victoria consecutiva dos xogadores de Cotelo, nun partido no que foron de máis a menos. Asinaron unha gran primeira parte (49-13), moi ben en defensa e en ataque. Na segunda, coas rotacións e os cambios decaeu o xogo e a anotación aínda que os resultado nunca corriu perigo

LIGA CADETE FEMENINA-XORNADA 8
CB Artai-Romar Construcciones Cee

Incidencias: o derbi comarcal femenino suspendeuse cando se cumprira o primeiro minuto do terceiro cuarto ( con 16 a 18 para as ceenses) dada a perigosidade da pista carballesa. A condensación da instalación fixo que a primeira parte estivese parándose seguido para secar a pista e finalamente os árbitros decidiron suspender o partido ante o risco de lesión das xogadoras.

LIGA INFANTIL MASCULINA-XORNADA 10
ACB Costa da Morte, 26-CB Artai, 63

Parciais: 7-20; 17-30;22-46;26-63

CB Artai (20+10+16+17) Carlitos, Alex Cotelo (12), Igor (4), Pablo (2), Fidi (2), Santi, Aítor (6), Andrés (12), Diego (14), Sergio (11) y Juan González

Incidencias: Siguen sen coñecer a derrota os infantiles nesta temporada e voltaron de Cee cunha victoria, maís traballada ca da primeira volta.