Victoria no debut do equipo junior, 87 a 49 ante o BCA Urbano Lugrís

Xornada 1-Liga provincial

CB Artai, 87-BCA Urbano Lugrís, 49

CB Artai(22+28+18+19): Javier (6), Carlos Fuentes (8),Fer Mariño (10), Alesandro (19), Sergio(4)-cinco inicial-Samuel (22), Marcos (4),Fidi,Lolo (8),Villarín (4),Jorge (9) y Dani (1)

Incidencias: Moi boa entrada no pavillón Bergantiños para ver o partido inaugural do equipo junior carballés. Victoria clara e contundente dos colexias, basada no excelente rirmo de xogo ó longo dos corenta minutos, no gran rendemento dos xogadores saidos do banco( 50 puntos ) e no gran traballo defensivo.Mostraronse moi serios os xogadores de Moreira e mesmo tiveron momentos de gran calidade baloncestística fronte a un rival, os coruñeses, que nunca baixaron os brazos, pero onde pesou o pouco tempo de adestramento (so levan unha semana).

Comezaron moi forte os carballeses:presión a toda a pista, incomodando a subida de balón do rival, tratando de tapar todas as liñas de pase e sen conceder ningún tiro cómodo.Pese a iso, os coruñeses mantiñanse no marcador e remataban o primiero cuarto so oito abaixo (22-14). Pero o mellor estaba por vir e pasou no segundo cuarto, onde os carballeses uniron una boa defensa a un gran acerto en ataque, culminado cun triple dende o medio do campo de Jorge Guillamet (50-24).Nese parcial, remataba o partido, sendo os segundos vinte minutos casi intrascendentes onde os dous equipos deixaron xogar e que pasasen os minutos.