13

14

51

SEGUROS SUEIROP ARTAI EBX (11+8+6+11) CLARA (8); CARLA (0), ELENA ( 2 ), LARA (0), EMMA (14), UXIA (0), LILI (2), OLIVIA (4), NOELIA (0), SARA (0), IRIA (2) , MARÍA (2) ,PATRICIA (-) , MARA (-)

INCIDENCIAS: Segundo partido da Fase de Clasificación a Liga Galega  , correspondente a terceira xornada , xa que a segunda xornada contra o Giraldo de Vilagarcía foi aprazado  . Encontro dispsutado no pavillón do IES Monte Neme e sen público.

O encontro comezaba con erros por parte dos dous conxuntos , no que os erros en canastras fáciles e as perdas de balón por parte dos dous equipos deixaban un marcador axustado o finalizar o primeiro período con pouca vantaxe para as visitantes 11-15.

O segundo cuarto seguía  da mesma forma os erros de cara o aro deixaban un marcador moi baixo o descanso e unha diferenza mínima para as visitantes 19-24.

Tras o descanso os problemas de anotación seguían  latentes nas locais que a pesar de facer un bo xogue en ataque , fallaba tiros moi sinxelos cousa que as visitantes non facían e o Marín levaría unha pequena vantaxe para encarar o último cuarto 25-37.

O derradeiro cuarto as locais desapertarían nos primeiros minutos , pero as visitantes responderían rápido con dúas triplas o que farían imposible a remontada dos Seguro Sueiro , encadeando así a segunda derrota consecutiva nesta fase de ascenso.