JUNIOR FEMENINO: Derrota do equipo de Seguros Sueiro ante Culleredo por 51 a 78

JUNIOR FEMENINO-2ª DIVISIÓN-XORNADA 2

FOTOS DO PARTIDO DE SEGUROS SUEIRO

SEGUROS SUEIRO, 51-CB CULLEREDO, 78

SEGUROS SUEIRO ARTAI XIRIA: CLARA (-); CARLA (6), ELENA (13-1 tripla), LARA (0), EMMA (12 ,1 tripla), UXIA (-), LILI (9,1 tripla), OLIVIA (8), NOELIA (0), SARA (0), IRIA (0) , MARÍA (3) ,PATRICIA (-) , MARA (-)
PARCIAIS :
Período 1 : 15-25
Período 2 : 10-21 (25-46)
Período 3 : 15-15(40- 61)
Período 4 :  11-17 (51-78)

INCIDENCIAS: Segundo encontro da liga regular, encontro de novo contra o Culleredo, o Seguros Sueiro presentábase con dúas baixas importantes como eran as de Clara e Uxía.

O primeiro cuarto comezaba con moito acerto dende a línea de 3 puntos por parte das locais e que apertaban o marcador nos primeiros 5 minutos de encontro con un resultado de 15-13 , pero cos primeiros cambios de xogadoras chegaría a desconexión das nosas con un parcial do Culleredo de 0-12 que deixaba o resultado a favor das visitantes o remate dos primeiros 10 minutos , 15-25.

O segundo cuarto seguía a desconexión con pouca actividade defensiva , e erros na saída de balón o que só facía que as visitantes aumentaran a marxe no marcador o descanso , 25-46.

A saída do descanso sería moi positiva e veríase a mellor versión das locais con moi boa actitude en todas as partes do xogo , e deixaría un cuarto moi igualado (15-15).

O último período seria parecido o terceiro cuarto con uns 10 minutos moi serios , e que mostraban a mellor versión do Seguros Sueiro , que deixaba 20 minutos moi igualados con un equipo dos mais difíciles do grupo , pero que as visitantes deixaban sentenciado nos primeiros minutos de xogo