Derrota do cadete B ante Los Rosales: 44 a 43

CD Los Rosales 44 - Escola Basket Xiria  43

CD Los Rosales  (7+13+13+11) : Sánchez,P. (7) , Iglesias, D. , Pérez, D. (8), Prado, E. (2), Sánchez, A. (5), Núñez, S. , Carballo, M. (2), Pérez, J. , Serra, M. (13), Varela, M. , Bort, J. (5),  Boquete, E. (2).

EBXiria (5+16+6+16) : Yago(7), Freire(2), Damián (3), Iago(20), Borja(8) e  Manu Abelenda(3).

Parciais: 7-5 / 13-16 / 13-6 / 11-16

Árbitros : Díaz, M.  fixo un gran traballo. Sancionou con  19 faltas aos locales e con 18 aos visitantes.

Incidencias:  Partido disputado na mañán do domingo na Coruña ao que solo se poideron desplazar seis xogadores por culpa das lesións e onde os nosos rapaces deron a cara en todo momento.
Durante os tres primeiros cuartos as diferencias nunca superaron os 5 ou 6 puntos, pero chegado o último cuartos o cansancio xa se comezaba a notar e o equipo local collía unha diferencia de ata 9 puntos.
Pero cando  xa non quedaban forzas para nada, foi cando nos sorprenderon e igualaron o marcador a falta de 7 minutos para o final do encontro.
Nese momento acusáronse as faltas personales e quedábamos sen dous xogadores faltando 6 minutos, polo tanto o resto do partido sería un 5x4.
6 minutos bastante longos, no que os nosos rapaces poideron aguantar ata os últimos segundos cun marcador igualado, donde un 2+1 de Iago Caamaño nos poñia 1 punto por encima faltando 30 segundos.
Foi aí cando a superioridade numérica local lles permitía anotar un tiro debaixo de canasta e conseguir así a victoria.

Por desgracia o que importa é o marcador final, Los Rosales 44 - EBXiria 43.
PERO NON HAI MELLOR VITORIA QUE A LECCIÓN QUE NOS DERON ESTES RAPACES NA MAÑÁ DE HOXE.